arnhem-natuur

Een oase van rust

Velperparc wordt gebouwd op het voormalige Enka-terrein dat nu wordt omgevormd tot een prachtige woonomgeving. De appartementen zijn gelegen in de groene, parkachtige omgeving van de aantrekkelijke wijk Molenbeke. In de directe omgeving van Molenbeke zijn diverse parken, een groot sportcomplex en landgoed Rennen Enk te vinden. Het centrum van Arnhem is op fietsafstand. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het nabijgelegen winkelcentrum Presikhaaf. Kortom; wonen in een oase van rust met alle faciliteiten op loopafstand.

arnhem-stad

Meer over Arnhem

Arnhem, een gezellige stad met rijke een geschiedenis omgeven door groen. In Arnhem is altijd wat te doen; Ga een dagje winkelen in De Koningstraat, de 7straatjes of het Modekwartier. Geniet van de zon op een terras of in het park. Zoek een van de culinaire hoogstandjes op. Of bezoek een van de vele attracties zoals het Openluchtmuseum, het Watermuseum, Burgers’ Zoo, Gelredome, de prachtige Schouwburg en kleinere theaters en poppodia. De rijke geschiedenis van Arnhem uit zich in de vele burchten en kastelen omgeven door prachtige landgoederen. Aan de rand van Arnhem ligt de Veluwezoom met haar brede lanen en eeuwenoude beuken tot de golvende heidevelden van de Posbank.

station-arnhem

Centrale ligging

De appartementen zijn zuidelijk georiënteerd en liggen aan de rand van het centrum van Arnhem. Het centrum ligt op slechts 10 minuten fietsen en de A12 is binnen een paar minuten te bereiken. De stations Arnhem Presikhaaf en Velperpoort zijn in 7 minuten lopen te bereiken. Daarnaast ligt het centraal station van Arnhem op 12 minuten fietsafstand. Vanaf dit station zijn directe treinverbindingen met Schiphol en Amsterdam Centraal.